Tuinontwerp & tuindesign

Voor het ontwerpen van uw tuin kunt u terecht bij TuinMetamorfose, de tuindesign specialist.

‘Design’ is natuurlijk een relatief begrip. Jan des Bouvrie ontwerpt designmeubelen, terwijl je ook design kunt aanschaffen bij de Praxis. Smaken verschillen: wat de één mooi vindt, vindt de ander lelijk. Wanneer het uw tuin betreft, moet u uw eigen gevoel volgen. Wij helpen u er graag bij. Een tuin aanleggen (of het onderhoud, bijvoorbeeld snoeien tuin) is immers niet zomaar iets. Onze tuinarchitect neemt het denkwerk van u over. Wel zo makkelijk!

Misschien weet u al precies hoe uw tuin moet worden of zoekt u vooral een bepaalde sfeer en heeft u enkele ideeën voor de indeling. Voor het ontwerp van uw tuin komen we graag langs om uw ideeën, wensen en eventuele vragen te bespreken en vanzelfsprekend de tuin te bekijken.

tuinontwerp tuindesign door TuinMetamorfose

Tuinontwerp procedure

Tijdens een eerst vrijblijvend gesprek nemen we diverse mogelijkheden met u door. Punten die van belang zijn:

We kijken met u mee en dienen u van advies. Met de informatie die wij u geven op basis van onze ervaring en deskundigheid, bent u in staat uw eigen keuzes te maken.

Vervolgings combineren wij uw voorkeuren met onze inzichten over de tuin en de omgeving. Zo komen we tot het optimale tuinontwerp. Dit tuindesign ontvangt u tezamen met een offerte. En wordt door ons mondeling toegelicht.

Aan de hand van uw opmerkingen stellen we desgewenst het tuinontwerp bij.

Uw tuin laten ontwerpen?

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.
Op basis van een geaccepteerde offerte bereiden we de aanleg van uw tuin voor.