Boom rooien Utrecht

boom rooien utrecht

TuinMetamorfose is het hoveniersbedrijf waar u advies kunt inwinnen over zieke bomen en een afspraak kunt maken voor het rooien of kappen van bomen. Wij hebben als werkgebied Utrecht. Het rooien van bomen is iets anders dan het kappen van bomen.

Bij het rooien van bomen blijven de wortels in de grond, bij het rooien van bomen worden de boomwortels ook verwijderd. Als boomrooi noodzakelijk of gewenst is, dan werkt dat het best met een bedrijf dat verstand van boomrooien heeft en over de nodige ervaring beschikt. Bij TuinMetamorfose beschikken we over deze juiste kennis, techniek en machines waarmee we een goede, veilige manier van rooien kunnen garanderen. Wordt boomrooien noodzakelijk ? Neemt u dan tijdig contact met ons op. We geven u volledige uitleg over de regelgeving en hoe het boomrooien (en de afvoer) in zijn werk zal gaan.

Rooien van bomen en rooivergunning Utrecht

Voor rooien is een rooivergunning nodig. We bespreken met u de stappen die hierin te nemen zijn en kijken wanneer het boomrooien het best kan plaatsvinden. Dit kan niet op elk gewenst moment. In de Flora- en faunawet staat omschreven dat rooien tijdens het broedseizoen van vogels niet mag. Bomen rooien mag in principe niet plaatsvinden van 15 maart tot 15 juli.

TuinMetamorfose is aangesloten bij de Vereniging van Hoveniers in Groenvoorzieners

Kosten bomen rooien Utrecht

Onze boomspecialisten voorziet u aan de hand van specifieke gegevens over de te rooien of te kappen boom graag van afgestemd advies en een scherpe offerte. Neemt u voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op via onze contactpagina 'boom rooien Utrecht' of bel direct met een van onze medewerkers.