Boom kappen Utrecht

boom kappen utrecht

Wilt u een boom laten kappen in of rondom Utrecht? Heeft u vragen over het kappen of rooien van bomen? Wij voorzien u graag van advies! Kappen en rooien is één van de vakgebieden van TuinMetamorfose Utrecht. Bomen kappen is iets anders dan het rooien van bomen. Bij het kappen van bomen blijven de wortels in de grond, bij het rooien van bomen worden de boomwortels ook verwijderd.

Naast boomkappen en het rooien van bomen is er het snoeien van bomen. Bij TuinMetamorfose beschikken we over de juiste kennis, techniek en machines waarmee we een goede, veilige manier van boomkappen kunnen garanderen. Heeft u een zieke boom te kappen of overweegt u om andere reden dat boomkappen noodzakelijk is, neemt u dan tijdig contact met ons op. We geven u volledige uitleg over de regelgeving en hoe het boomkappen (en de afvoer) in zijn werk zal gaan.

Kappen bomen Utrecht en uw kapvergunning Utrecht

Voor kappen is een kapvergunning nodig. We bespreken met u de stappen die hierin te nemen zijn en kijken wanneer het boomkappen het best kan plaatsvinden. Dit kan niet op elk gewenst moment . In de Flora- en faunawet staat omschreven dat kappen tijdens het broedseizoen van vogels niet mag. Bomen kappen mag in principe niet plaatsvinden van 15 maart tot 15 juli.

TuinMetamorfose is aangesloten bij de Vereniging van Hoveniers in Groenvoorzieners

Offerte bomen kappen Utrecht

Onze boomspecialist voorziet u aan de hand van unieke gegevens over de te kappen boom graag van advies en een afgestemde, scherpe offerte. Neemt u voor meer informatie contact met ons op via onze contactpagina 'Boom kappen Utrecht' of bel direct met een van onze medewerkers.