Tuinonderhoud - TuinMetamorfose de specialist in tuinonderhoud

Heeft u zelf geen groene vingers? U klopt bij het juiste hoveniersbedrijf aan. Bedrijven en instellingen kunnen vanzelfsprekend rekenen op onderhoud op maat door TuinMetamorfose.

Particuliere klanten verzorgen veelal zelf hun tuin. Maar er zijn wellicht werkzaamheden die u liever uitbesteedt. Denk aan het knippen van de haag , het bij houden van de borders,het scheuren van de vaste planten en het snoeien van bomen en struiken. Of het maaien van het gazon. Op tijd de tuin bemesten met de juiste meststoffen.

Het vakkundig onderhoud door TuinMetamorfose komt de speciale aanleg van uw tuin ten goede en zo blijft het onmiskenbaar de tuin van u wensen. Afhankelijk van uw vraag en het soort tuin maken we een plan voor een regelmatig onderhoud van uw tuin.U kunt ons ook incidenteel voor een onderhoudsronde vragen. Wij sturen een tuinman naar u toe die weet wat er moet gebeuren. Hij/zij weet wat tuinverzorging is. Van snoeien tot scheuren en van maaien tot winterklaar maken, niets is te gek.

Een kei in tuinonderhoud

In de zomer is uw tuin op z’n mooist. De herfst brengt een heel andere sfeer met zich mee. En wat te denken van de winter, als het geheel bedekt is met een laagje sneeuw. De periode erna mogen we niet vergeten: de lente zorg voor nieuw leven. Ieder seizoen is anders, maar tuinonderhoud is altijd nodig.

Boomverzorging

TuinMetamorfose doet zelfs aan boomverzorging. Niet iedere zieke boom hoeft meteen gerooid te worden. Wij doen het onderhoud en zeggen u wat u kunt doen om erger te voorkomen.

Waarom TuinMetamorfose voor het onderhoud van uw tuin

Uw tuinonderhoud uitbesteden?

Neem dan nu contact op met TuinMetamorfose.